Sanna Marin eroaa aviomiehestään – vain pari vuotta kestänyt avioliitto päättyi eroon

Suomessa jo yli 50 % avioliitoista päättyy loppujen lopuksi väistämättä eroon ja nyt se on todistettu – Suomen ensimmäinen nainen, pääministeri Sanna Marin on eronnut 19 vuoden yhteisen taipaleen ja yhden yhteisen tyttären syntymän jälkeen puolisostaan. Marinien erosta ollaan uutisoitu medioissa kansainvälisesti. Erityistä erosta tekee se, että 19 vuoden yhteisestä taipaleesta huolimatta Marinien pysähdys avioliiton onnellisessa satamassa kesti vain pari vuotta. Jokainen suomalainen muistanee Marinien koronavuonna järjestetyt kesäjuhlat ministeriasunnossa Kesärannassa.

Partyking tarjoaa juhlaan kuin juhlaan sopivat tuotteet – sellaiset, jotka sopisivat itse pääministerillekin! Mitä sinä hankkisit Partykingistä hääjuhlaasi? Halusit sitten koristeita, asusteita tai vaikka polttaritavaraa, Partyking auttaa aina.

Sanna Marin – esikuva vai floppi?

Marinille avioero on tämän vuoden toinen mullistava muutos – Suomen ykköspoliitikko on nimittäin myös luopumassa pääministerin asemasta uuden puolueen astuessa puikkoihin. Marinin ministerivuosien jälkeen voimmekin kysyä itseltämme, oliko Marinin kausi samaistuttava vai täysi floppi? Mielipiteitä tästä lienee niin monta kuin ihmisiä. Joka tapauksessa avioero ministerikauden lopuksi sinetöi sen, että Marin ei turhaan asioita kaunistele, vaan esittelee inhimillistä puoltaan avoimesti yleisölle.